Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Koteletten met mosterd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid het vlees met zout en peper. Verwarm de oven voor op 150 graden.
Doe de mosterd in een kommetje. Hak de peterselie fijn(ongeveer 3 of 4 eetlepels).
Meng in het kommetje de peterselie en de mosterd tot een dikke pasta.
Verhit de boter in een koekepan en bak hierin het vlees om en om mooi goudbruin.
Neem het uit de pan en leg op een ovenvaste schotel. Verdeel het kruidenmosterd over de karbonades. Schuif het geheel in de oven en laat de karbonades ongeveer 5 minuten door garen.

Suggesties:
Of de kruidenmosterd mild of juist pittig smaakt hangt af van de soort mosterd. Probeer ook eens een mix te maken van gehakte groene kruiden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit koteletten met mosterd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven