Koolrolletjes met spicy gehakt

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Schenk de helft van de bouillon in de ovenschaal.
  2. Breng de andere helft van de bouillon met de en de rijst aan de kook en kook in circa 15 minuten gaar.
  3. Giet de rijst eventueel af en laat de rijst met deksel op de pan doorgaren.
  4. Breng een pan met aan de kook.
  5. Haal 12 bladeren van de kool en kook ze in 2-3 minuten beetgaar, spoel ze koud en laat goed uitlekken.
  6. Meng het gehakt met het , en .
  7. Leg de gekookte koolbladeren uit over het aanrecht en verdeel het gehakt erover.
  8. Rol de bladeren op en vouw de zijkanten naar binnen.
  9. Leg de koolrolletjes met de naad naar beneden in de ovenschaal met de bouillon en laat in circa 25 minuten gaar worden in de oven.Halveer de 's in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de 's in blokjes.
  10. Verhit een scheut olie in de wok en bak de circa 4 minuten.
  11. Voeg de kool toe en bak circa 6 minuten of tot de kool geslonken is.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes en sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes en sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillonblokjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
630 kcal
31%2520 kcal
Vetten
29 g.
42%116 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
60 g.
23%240 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Koolrolletjes met spicy gehakt