Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Klöße (knoedels)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een hoge pan op met ruim water er in.
Maak het pak knodel klaar zoals op verpakking.
Draai inplaats van groote bollen kleinere bolletjes zo groot als een ei ongeveer doe ze in de pan met kokend water.
De bolletjes zijn gaar als ze boven blijven drijven.
Ondertussen bak je de spekreepjes en de fijn gesneden ui in een pan gaar.
Als de bolltetjes gaar zijn afgieten en meteen een rauw ei erover doen goed roeren zodat het ei helemaal stolt.
Doe hierna de gebakken spekreepjes en ui erbij.
Je hebt een heerlijke maaltijd.

Allergenen Informatie

Voor dit klöße (knoedels) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Klöße (knoedels) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Knoedels en klösse zijn niet hetzelfde eerste is oostenrijks andere is in bepaalde delen van duitsland populair
    Steve gaf dit recept op 17 augustus 2017 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven