Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kliekjesrecept recept
Kliekjesrecept recept

Kliekjesrecept


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden. Meng vlees groente en verse kruiden door elkaar en maak smŽuig met de tomatenpuree, dat gaat het beste door alles even samen in een pan te verwarmen. Doe het in een licht ingevette ovenschaal. Dek helemaal af met de aardappelpuree. Maak met een vork mooie kleine toefjes dat ziet er straks mooi uit. Bestrooi met een beetje geraspte kaas en laat het in de oven in 20 tot 30 minuten door en door heet worden met een mooi goudbruin korstje.

Serveersuggesties

Een recept dat geen recept is, want alles mag afhankelijk van wat je nog in huis hebt. Houd grofweg 1/3 aardappelpuree 1/3 vlees 1/3 groente aan.

Allergenen Informatie

Voor dit kliekjesrecept recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven