Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippensoep recept
Kippensoep recept

Kippensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de kip af onder stromend water. Doe de kip in een grote soeppan (ongeveer 6 tot 8 liter). Doe er zoveel koud water bij tot de kip helemaal onderstaat. Doe er zout bij. Breng het water aan de kook. Laat de kip 1 uur zachtjes pruttelen, totdat het vlees van de botten valt. Haal de kip dan uit de bouillon en laat afkoelen,verwijder de botjes. Was de soepgroente in ruim water en voeg ze toe aan de bouillon. Voeg de vermicelli, de bouillon en maggi blokjes, en peper toe. Haal de vellen van de kip en snijd het vlees niet te fijn. Doe het kippenvlees terug in de bouillon en breng het nog een keer aan de kook tot de vermicelli gaar is.

Allergenen Informatie

Voor dit kippensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven