Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipkerrie ragout recept
Kipkerrie ragout recept

Kipkerrie ragout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng 1 liter water aan de kook met de bouillonblokjes.
Doe de kipfilets in de bouillon en kook deze 20 minuten mee.
Voeg de laatste 5 minuten de plakjes champignons en wat van de andere groentes uit de 2 pakketten aan de bouillon toe.
Haal de champignons en de kipfilet uit de pan en pluk de kip met twee vorken uit elkaar zodat er hapklare stukjes ontstaan.
Laat de bouillon afkoelen.

Smelt in een andere pan de boter.
Voeg de bloem eraan toe en roer goed.
Laat het mengsel garen totdat het een beetje van kleur veranderd en loskomt van de pan Voeg nu een grote lepel bouillon toe, roer goed en laat het weer garen. Herhaal dit totdat de saus op de gewenste dikte is en de kookroom

Voeg nu naar smaak kerriepoeder en kurkuma aan de saus toe en doe de champignons en groentes en de kip in de saus.

Serveer de saus met rijst, erwten of sperzieboontjes en ananas.
Of maak eventueel met de restjes kipkerrie ragout broodjes in bladerdeeg.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipkerrie ragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven