Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kidneybonen met ham en crème fraîche recept
Kidneybonen met ham en crème fraîche recept

Kidneybonen met ham en crème fraîche


Ingrediënten


Bereidingswijze


In wok of hapjespan olie verhitten. Paprika's en oesterzwammen op halfhoog vuur 3.5 min. roerbakken. Knoflook even meebakken. Kidneybonen en balsamicoazijn erdoor scheppen en meewarmen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper.
Intussen in droge koekenpan met antiaanbaklaag ham krokant bakken. Kaas over vier borden strooien, bonensalade erover verdelen en ham erop leggen.
Lekker met beetje crème fraîche.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kidneybonen met ham en crème fraîche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven