Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Karbonades met gesmoorde spitskool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper het sjalotje. Schil en snijd de aardappels in stukjes.
Snijd de spitskool in flinterdunne reepjes. Hak de peterselie fijn.
Kook de aardappels in water met wat zout in circa 20 minuten gaar
Fruit in een andere pan het sjalotje in 2 eetlepels boter, voeg de spitskool en 50 milliliter bouillon toe en laat de kool in circa 10 minuten op zacht vuur garen. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Bestrooi het vlees met de karbonadekruiden en bak het in een koekenpan met 2 eetlepels boter in 8- 10 minuten goudbruin en gaar.
Giet de aardappels af en stamp ze tot puree, met 1 eetlepel boter, 100 milliliter bouillon, peterselie en zout en peper. Serveer de puree met de spitskool en de karbonades.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karbonades met gesmoorde spitskool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven