Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kapucijners uut Groningen recept
Kapucijners uut Groningen recept

Kapucijners uut Groningen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het spek uit tot kaantjes in een grote juspan. Schep de kaantjes eruit. Laat genoeg vet in de pan zitten om 500 gram gehakt te braden (doe de rest eruit, anders wordt het veel te vet).
Braad het gehakt rul (al prakkend) en lekker bruin. Doe de soepgroenten en knoflook erbij en laat dit zo gaar worden dat de soepgroente nog iets knapperig is. Open intussen de blikken kapucijners en spoel ze in een vergiet af met koud water. Goed uitlekken en toevoegen. Goed warm laten worden en klaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kapucijners uut groningen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kapucijners uut Groningen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Op de foto zien de peulvruchten er uit als witte bonen in tomatensaus.
    Hannu gaf dit recept op 9 december 2013 5 uit 5 sterren
  • Afspoelen met heel warm water is beter het is beter voor de groente, blijft meer knapperig.
    Bezoeker gaf dit recept op 9 november 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven