Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenschnitzel met appeltjes en room recept
Kalkoenschnitzel met appeltjes en room recept

Kalkoenschnitzel met appeltjes en room


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze en snijd ze in grove stukken.
Kook ze afgedekt ca. 20 minuten in ruim water met wat zout. Was de bieslook, schud hen droog en hak hem fijn.
Dep de kalkoenschnitzels droog en breng op smaak met zout en peper.
Was de appels, snijd ze in vieren, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in parten.
Verhit de olie in een grote pan, bak er de kalkoenschnitzels ca. 3 minuten per zijde op hoog vuur in. neem uit de pan. Fruit de appels ca. 2 minuten in het bakvet. Schenk het appelsap erbij en breng aan de kook. Roer de crème fraîche erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de kalkoen toe aan de appelroom en verwarm.
Verwarm de melk. Giet de aardappels af. Voeg de boter en de melk toe en stamp de aardappels fijn. Breng op smaak met zout en nootmuskaat.
Roer de bieslook erdoorheen.
Serveer de kalkoen met de appelroom en de puree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenschnitzel met appeltjes en room recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven