Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalio ayam recept
Kalio ayam recept

Kalio ayam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sereh stengels en verse gember in stukjes snijden, dan alle verse en en gedroogde kruiden samen in de keukenmachine vermalen. Eventueel wat water toevoegen dan gaat het blenden gemakkelijker.
De boemboe in een wok doen en de kip toevoegen samen met 2,5 deciliter water. Ook 50 milliter kokosmelk er bij. Aan de kook brengen en laten sudderen. Vlak voor het sudderen begint de kaneelstokjes toevoegen. Regelmatig wat water toevoegen (niet te droog laten worden). De laatste 10 minuten de rest van de kokosmelk toevoegen. De saus moet aan het eind dik zijn.

Serveersuggesties

Lekker bij de rijsttafel.

Allergenen Informatie

Voor dit kalio ayam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven