Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kaasdoop


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in circa 20 minuten gaar.
Doe de melk in een diepe pan en breng het aan de kook.
Snijd de kaas in blokjes en doe deze in de kokende melk. Even zachtjes laten doorkoken.
Doe er wat maizena doorheen om het geheel iets dikker te maken.

Doe wat aardappelen in een diep bord en schenk er een naar smaak wat kaasdoop overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasdoop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven