Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische gehaktspiesjes recept
Indische gehaktspiesjes recept

Indische gehaktspiesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotten, zo fijn mogelijk. Halveer de peper,verweider de zaden en snij het vruchtvlees klein.
Meng nu in een kom de sjalot snippers,gehakte peper trassi ketoembar djinten citroengras en gehakt en het ei en de geraspte kokos.
Kneed nu zorgvuldig alles door elkaar tot een mooie bal.
Vorm hiervan nu twee gelijkwaardige rollen, en steek in elke rol de hele lengte van de sateprikker.
Leg ze in de koeling om ze stevig te laten worden.
Verwarm de grill of een gietijzeren koekepan die goed heet is en rooster deze rollen rondom gaar.

Tip:
De hoeveelheid aan specerijen die men gebruikt kan per persoon nogal verschillen. Het kan zijn dat de een een mespuntje nodig heeft en de ander een halve theelepel. Dus begin een beetje voorzichtig.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indische gehaktspiesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven