Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase curry met pompoen recept
Indiase curry met pompoen recept

Indiase curry met pompoen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit de kokosolie in een koekenpan. Bak de ui, knoflook en gember een paar minuten totdat het een klein beetje bruin ziet.

Doe de kerrie masala en kurkuma erbij en bak onder voortdurend roeren nog een paar minuten. Doe dan de kokosroom, de tomatenpuree en het zout erbij. Bak onder voortdurend roeren even op matig vuur door zodat de tomatenpuree met de kokosroom goed gemengd is en haal het dan van het vuur.

Doe de wortel en de pompoen in de slow cooker. Doe de bouillon erover. Verdeel het kokosroommengsel er overheen.
Zet de slowcooker 6 uur op low.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indiase curry met pompoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven