Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Honing=mosterd-rollade recept
Honing=mosterd-rollade recept

Honing=mosterd-rollade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden.
Roer honing en de mosterd door elkaar.
Kruid het vlees met zout en peper en braad het in een braadpan rondom aan.
Neem het uit de pan en laat het rusten.
Bestrijk de rollade met het honingmosterdmengsel.
Leg het op een rooster boven een braadslee en dek af met folie.
Rooster het vlees gaar in ongeveer 35 minuten.
Verwijder het folie de laatste 10 minuten.
Laat het vlees even rusten voor het in plakken wordt gesneden.

Serveersuggesties

Kies voor een ongekruide rollade. Met een vleesthermometer kun je controleren of de rollade niet over gaar wordt of nog te rose is. Steek de thermometer in het vlees en als de temperatuur 70 graden aangeeft is het vlees perfect.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit honing=mosterd-rollade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven