Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hete bliksem recept
Hete bliksem recept

Hete bliksem


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in 20 minuten gaar.
Snijd de klokhuizen uit de appels en snijd de appels in dunne partjes. Kook de appelpartjes met 1,5 dl water in 7 minuten gaar en neem de pan van het vuur.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Schep de appelpartjes met het kookvocht, de mosterd, de chorizo en de bosuitjes erdoor.
Breng de stamppot op smaak met peper en zout.
Strooi de kaasblokjes over de stamppot.

Serveer de stamppot eventueel met jus.

Allergenen Informatie

Voor dit hete bliksem recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven