Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Herfstpannetje met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon en halveer ze. Pel de uien en snijd ze in reepjes.
Snijd de chorizo in plakjes. Schil de knolselderij, was ze en snijd ze in blokjes.
Maak de prei schoon en snijd hem in reepjes. Was de aardappels, schil ze en snijd ze in stukjes.
Dep het vlees droog en snijd deze in reepjes.
Verhit de olie in een pan en bak er het vlees portiegewijs rondom in ca. 5 minuten.
Breng op smaak met zout en peper en haal uit de pan.
bak de ui en de champignons in het hete bakvet ca. 4 minuten en voeg de aardappels, de selderij en de prei toe en bak kort mee, blus af met 750 ml water en de tomatenketchup. Voeg de schnitzel en de chorizo toe en kook ca. 4 5 minuten op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper.

Serveersuggesties

lekker met kruidenroomkaas

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit herfstpannetje met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven