Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmtaart met tomaatjes en dille recept
Zalmtaart met tomaatjes en dille recept

Zalmtaart met tomaatjes en dille


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bestuif de taartvorm met de bloem.
Bekleed de vorm met 8 plakjes deeg en snijd de randen netjes af tot net boven de rand van de vorm.
Schep de zalm, tomaatjes en dille door elkaar.
Breng het op smaak met zout en peper.
Verdeel de vulling over de deegbodem.
Klop de eieren los met de room en breng het op smaak met zout en peper.
Giet dit over de vulling en schud het even zodat de room zich goed verspreidt. Steek uit de rest van het deeg kleine rondjes en duw deze bovenop de rand dakpansgewijs vast.
Bestrijk de rondjes met wat losgeklopt ei.
Bak de taart laag in de oven voor 27.5 minuten.

Laat de taart even rusten voor je hem aansnijdt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmtaart met tomaatjes en dille recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven