Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmtaart met kruidenkaas recept
Zalmtaart met kruidenkaas recept

Zalmtaart met kruidenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven op 200 graden C. De bladerdeeglapjes laten ontdooien. Bekleed hiermee een ronde taartvorm of leg de deeglapjes eerst op elkaar en rol ze uit tot een ronde lap en bekleed dan de taartvorm. Ook de zijkanten bekleden. Mochten die te hoog zijn, dan op het eind naar binnen ombuigen. Verkruimel de kruidenroomkaas en meng dit door de zalmsnippers. Verdeel de kaas/zalmsnippers over de deeglappenbodem. De eieren loskloppen met de (slag)room en de dille of bieslook. Zout en peper toevoegen. Niet teveel zout, de kruidenkaas kan al zoutig zijn. Schenk dit mengsel over de zalm/kaasmengsel. Schuif de taartvorm in de oven voor ongeveer 25 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmtaart met kruidenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven