Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Worteltaart recept
Worteltaart recept

Worteltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de plakjes deeg ontdooien. Schrap de winterwortels en rasp ze grof. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verhit de margarine en fruit hierin de geraspte wortel al omscheppend 5 a 7 minuten. Breng op smaak met peper, zout en gemalen koriander. Bekleed de bodem en wanden van een springvorm met de ontdooide plakjes deeg. Verdeel de gefruite wortel over de bodem. Klop de eieren los met de finesse. Haal de tijmblaadjes van het takje, knip de bieslook klein en meng dit met de geraspte kaas door het room-ei mengsel. Schenk over de stukjes wortel en bak de taart in ongeveer 30 minuten in de warme oven.

Serveersuggesties

Serveer met een frisse salade.

Allergenen Informatie

Voor dit worteltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven