Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof met bladerdeeg en vis recept
Witlof met bladerdeeg en vis recept

Witlof met bladerdeeg en vis


Ingrediënten


Bereidingswijze


De witlof wassen, in repen snijden met de pit er uit en koken. Wanneer het kookt, uit zetten en afgieten. De oven voorverwarmen op 225 graden C. en een springvorm van ongeveer 26 cm klaarzetten. De zalmmoten kruiden met kruidenzout en dille en even bakken met wat olie. De spingvorm beleggen met het bladerdeeg. Dan de goed uitgelekte witlof daar overheen. Dan de in stukjes gebakken zalm overheen en daarna de creme fraiche er overheen gieten. Daar peper overheen strooien en dan afdekken met bladerdeeg. Doe dit 20 minuten op 225 graden C. in de hete luchtoven. Als variatie kan je ook prei gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlof met bladerdeeg en vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven