Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Volkoren hartige taart deeg recept
Volkoren hartige taart deeg recept

Volkoren hartige taart deeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef het meel en meng met je vingers met de koude boter tot kruimelig deeg. voeg het ei, water en zout toe en kneed met je handen tot een soepel deeg. Verpak in vershoudfolie en laat een half uur in de koelkast rusten.
Rol het deeg uit op het aanrecht dat je met bloem hebt bestrooid. Leg het uitgerolde deeg in een ingevette taartvorm.
Bak het deeg 10 minuten blind in de oven op 180 graden.
Vervolgens vullen met de gewenste ingrediŽnten voor je hartige taart en daarna nog circa 35 afbakken op 180 graden in de oven.

Tip: bestrooi de bodem van de taart met paneermeel voordat je de overige ingrediŽnten toevoegt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit volkoren hartige taart deeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven