Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijntaart recept
Tonijntaart recept

Tonijntaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Ontdooi het bladerdeeg.
2. Doe een klein beetje vet in een schaal.
3. Bedek met bladerdeeg de schaal die je gebruikt.
4. Prik met een vork of satéprikker kleine gaatjes in het deeg zodat het niet heel erg opbolt.
5. Bak het in 1 5 min. Af in een oven van 180 graden Celsius.
6. Doe de tonijn en kaas er in en zet het nog 5 min. In de oven.
7. Doe nu de rest van de ingrediënten er in en roer het even door.
8. KLaar.

Serveersuggesties

Doe er eventueel nog wat pesto ( zelfgemaakt natuurlijk ) overheen!

Allergenen Informatie

Voor dit tonijntaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven