Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatenplaattaart recept
Tomatenplaattaart recept

Tomatenplaattaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de oven tot 180 graden celsius.
Vet een rechthoekige bakvorm (waarin 6 sneetjes brood passen) in met boter.
Verhit de olie in een pan, doe er de lente-uitjes bij en bak ze 5 minuten op laag vuur terwijl u af en toe roert. Strooi er een snufje zout op en zet de pan van het vuur.
Bedek de bodem van het ingevette blik met de helft van de sneetjes brood en schep er de uitjes op. Leg de plakjes tomaat op de uitjes, strooi er wat oregano over en dek af met de rest van de sneetjes brood.
Kluts het ei en de melk met een snufje peper en zout. Giet dit mengsel over het brood en leg er een laagje pecorini op.
Zet het blik 30 minuten in de oven, of totdat de kaas een goudbruin korstje heeft gekregen. Laat even afkoelen en stort op een serveerschaal.

Allergenen Informatie

Voor dit tomatenplaattaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven