Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tarte Tatin recept
Tarte Tatin recept

Tarte Tatin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de olijfolie in een platte aluminium pan, samen met de suiker en verhit totdat de suiker begint te karamelliseren. Snijd de tomaten doormidden, leg ze met de platte kant in de pan in de olie,(de bodem moet bedekt zijn) verhit totdat de tomaten zacht worden, kruid met peper en zout en schik de olijven ertussen. Doe bloem, knoflook, kaas en boter in de keukenmachine en draai totdat er een kruimelig mengsel ontstaat. Kruid met peper, voeg water toe en kneed tot een soepel deeg. Rol het deeg uit tot een cirkel, iets groter dan de pan, leg deze over de tomaten en druk de zijkanten naar beneden. Zet de pan gedurende 17.5 minuten in een oven op 220 graden Celcius en bak gaar en bruin. Keer de inhoud om op een serveerschaal, laat 10 minuten afkoelen en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tarte tatin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tarte Tatin heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Dit recept heeft niets te maken met een Tarte Tatin, je moet er aan toevoegen dat dit om een hartige Tarte Tatin gaat, hij lijkt me wel lekker, ik ga hem zeker eens maken. Hartelijke groet, Shiva.
    Shiva gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven