Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazietaart met feta en pijnboompitten recept
Spinazietaart met feta en pijnboompitten recept

Spinazietaart met feta en pijnboompitten


Ingrediënten


12

Bereidingswijze


Verwarm de oven tot 200 graden Celscius.
Bekleed de taartvorm met de ontdooide plakjes bladerdeeg. Bestrooi de bodem met paneermeel.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
Breek de eieren in een grote kom. Voeg de feta in verkruimelde stukjes toe. Voeg de geraspte kaas toe. Voeg peper, oregano, de citroensap, een scheutje olijfolie en de geroosterde pijnboompitten toe. Roer alles goed door elkaar.
Verhit in een koekenpan een scheutje olie. Voeg in gedeeltes de spinazie toe en verwarm, al roerend, goed door. Strooi en naar eigen inzicht nootmuskaat over en roer door.
Leg het spinaziemengsel op de taartbodem. Giet het eiermengsel er over heen.
Verwarm de taart gedurende 40 minuten in de oven tot deze goudbruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazietaart met feta en pijnboompitten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven