Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazietaart met feta recept
Spinazietaart met feta recept

Spinazietaart met feta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 190 graden C. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Bekleed een ingevette taartvorm met het bladerdeeg. Strooi wat paneermeel over de bodem. Snipper de ui en fruit hem lichtbruin. Voeg de spinazie toe en bak dit 2 minuten mee. Roer de stukjes ei er door heen. Voeg de feta toe. Breng op smaak met peper en zout. Breng het spinaziemengsel over in de taartvorm. Bak de taart in 30 minuten gaar in het midden van de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazietaart met feta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spinazietaart met feta heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • En wat doe je met de pijnboompitten?
    Koos gaf dit recept op 25 juni 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven