Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazietaart recept
Spinazietaart recept

Spinazietaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden C. Ontdooi de bladerdeegplakken. Ontdooi de spinazie op een laag vuur. Rul het gehakt met de cajunkruiden. Als het gehakt gaar is het kuipje boursine cuisine erdoor doen. Ondertussen een ovenschaal in vetten en bekleden met bladerdeeg. Zorg dat er bladerdeeg over de rand hangt zodat je het straks over de spinazie dicht kan vouwen. Als de spinazie ontdooit is en het gehakt gaar dan kan alles door elkaar en in het overschaal gedaan worden. Het bladerdeeg er overheen dichtvouwen als een pakketje. Tenslotte nog 37.5 minuten in de oven. Eventueel kun je er witte pasta bij serveren.

Serveersuggesties

Je kunt de taart zo graag maken als je wilt, dat ligt helemaal aan je overschaal.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinazietaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven