Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie quiche met paprika en hamreepjes recept
Spinazie quiche met paprika en hamreepjes recept

Spinazie quiche met paprika en hamreepjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Ontdooi het bladerdeeg.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Was de spinazie en laat goed uitlekken.
Pel de knoflook en hak hem fijn.
Pel de uien en snipper hem fijn.
Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in reepjes
Verhit wat olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook aan.
Voeg de spinazie toe en roerbak gaar. Breng op smaak met zout en peper
Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui hierin aan. Voeg de paprikareepjes toe en bak 5 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper.
Leg het bladerdeeg in een taartvorm en snijd het overhangende deel van de taartvorm af. Prik met een vork regelmatig gaatjes in de bodem.
Klop de eieren los in een kom en voeg melk zout en peper toe
Verspreid de spinazie over de taartbodem. Schep de paprikareepjes en de ham reepjes erop.
Giet het eimengsel erbij en brokkel de geitenkaas erover.
Bak de taart in circa 2 5 minuten af in de voorverwarmde oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie quiche met paprika en hamreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven