Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie kaastaart recept
Spinazie kaastaart recept

Spinazie kaastaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


De spinazie eigenlijk de avond van te voren laten ontdooien in een vergiet. De oven voorverwarmen op 200 graden C. De gehakt rullen en er gehaktkruiden bij doen, dan de punt Brie erdoorheen scheppen en de uitgelekte spinazie. Ondertussen in een ingevette ovenschaal de bodem bedekken met bladerdeeg, gaatjes prikken en bestrooien met paneermeel en daarop het spinziemengsel. En op het mengel geraspte kaas doen en weer afsluiten met bladerdeeg. Het geheel in de voorverwarmde  oven op 200 graden C. ongeveer een half uur gaar laten worden. Het korstje moet lekker bruin worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie kaastaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven