Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schorsenerentaart recept
Schorsenerentaart recept

Schorsenerentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


De oven voorverwarmen op 200 graden C. Maak de schorseneren schoon. Doe ze in een (oude) pan met azijnwater ter verkleuren. Kook ze 10 minuten in water met zout. Verdeel de bladerdeegplakjes in een overschotel. Snijd de bosuitjes in ringen. Leg het rookvlees op het bladerdeeg en daarna de schorseneren. Klop de eieren los meng met de kaas, melk en de bosuitjes. Verdeel dit over de schorseneren. Zet de schotel 25 minuten in de oven. Serveer hierbij sla met een dressing olie mosterd en citroensap.

Allergenen Informatie

Voor dit schorsenerentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven