Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rode kooltaart met geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de rode kool een beetje uitlekken.
Ontdooi de vellen deeg.
Vet het bakblik in met boter en maak van het deeg een bodem met rand.
Bak deze 5 tot 10 minuten op 200 graden celsius in de oven (anders word het een zompige bodem).
Haal de bodem uit de oven:
Meng de eieren met de puree en smeer dit mengsel egaal op de bodem.
(Maak de puree op smaak met peper).
Hierop de laag rode kool en maak de taart af met dunne plakjes geitenkaas.
Bestrooi met wat pijnboompitten en bak de taart in 20 minuten gaar in de oven.

Serveersuggesties

Doe een vers gesnipperde appel door de rode kool. Besmeer de geitenkaas met honing. Vervang de pijnboompitten voor walnoten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode kooltaart met geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven