Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Quiche lorraine recept
Quiche lorraine recept

Quiche lorraine


Ingrediënten


Bereidingswijze


Brooddeeg maken volgens bereidingswijze op het pak, uitrollen en er een springvorm mee bekleden.
Prei zeer fijn snijden en op de bodem van de taart leggen.
Ham in stukjes er bij doen.
3 eieren mengen (niet kloppen!) met room, tijm, peper, zout, knoflook en eventueel bieslook.
Beslag mengen met prei en ham. Daarna kaas er op.
Overbodige bladerdeeg wegsnijden.
Ongeveer 25 minuten bakken op een temperatuur van 200C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit quiche lorraine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven