Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Quiche de fromage recept
Quiche de fromage recept

Quiche de fromage


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed met het deeg een ondiepe springvorm van ong. 20 cm. Zet het deeg zonder vulling alvast in de voorverwarmde oven van 220 graden Celsius. Als het deeg opbolt: leg er alufolie in met rauwe bonen als vulling. Fruit de uienringen in de boter in een hete pan. Laat ze uitlekken en leg ze in de bodem van de vorm. Schik de paprika over de uien. Klop de eieren los met melk, peper en zout en de helft van de kaas. Giet dit over de uien. Strooi de rest van de kaas over de top. Bak de taart op 225 graden Celsius in ongeveer 20 minuten goudbruin. Garneer de quiche met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit quiche de fromage recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven