Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Provençaalse quiche recept
Provençaalse quiche recept

Provençaalse quiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200ºC. Laat het bladerdeeg ontdooien. Spoel de visfilets onder de koude kraan, dep ze droog en snijd ze in lange smalle repen. Snijd de ansjovisfilets in de lengte doormidden. Verhit de olie en bak hierin op laag vuur de uien, voeg na 5 min. de kruiden toe. Klop de eieren los met het sauspoeder en ¾ van de kaas. Voeg de scholrepen, uimengsel en haricots toe. Bekleed een springvorm van 22cm Ø met het bladerdeeg, prik hier en daar met een vork gaatjes in de bodem. Stort de vulling en leg er de anjovisreepjes en de rest van de kaas op. Bak de taart in 4 5 min.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit provençaalse quiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven