Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoentaart met feta recept
Pompoentaart met feta recept

Pompoentaart met feta


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Leg de plakjes hartige taartdeeg op het aanrecht om te ontdooien.
Snij de pompoen in blokjes (schillen hoeft niet, de schil wordt zacht door het koken).
Snipper de ui grof.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verhit olie in een braad- of hapjespan.
Bak de ui en de pompoen een paar minuten. Voeg dan de tomatenpuree, de tijm en peper en zout naar smaak toe. Laat dit een tijdje stoven.
Vet de vorm(pjes) in met boter en bekleed met het hartige taartdeeg.
Schep het pompoenmengsel erin.
Klop de eieren los en schenk dit over de taart.
Verbrokkel de fetakaas en strooi dit over de taart.
Bak de taart in zo'n 30 - 45 minuten gaar (25 - 30 minuten is voldoende voor kleine taartjes). De kaas mag mooi bruin gekleurd zijn.
Wordt de kaas te donker? Leg dan een stuk aluminiumfolie over de taart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoentaart met feta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven