Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige paprika gehakttaart recept
Pittige paprika gehakttaart recept

Pittige paprika gehakttaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor de 225 graden C. Pel en snipper de ui. Maak de paprika's schoon en en snijd van elke paprika 4 ringen en snijd de rest in kleine stukjes. Snijd de salami in kleine stukjes. Meng de ui, paprika, salami, paprikapoeder, majoraan en het zout door het gehakt. Bereid het pizzadeeg volgens de gebruiksaanwijzing. Bedek er dan een ingevette lage taartvorm mee en verdeel het gehakt over de deegbodem en druk dit goed aan. Klop de eieren los met de melk en kaas en schenk dit mengsel over het gehakt. Leg de paprika ringen in het eimengsel. Bak de taart in het midden van de oven in ongeveer 45 minuten goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige paprika gehakttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven