Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paddenstoelen preitaart recept
Paddenstoelen preitaart recept

Paddenstoelen preitaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 C. Deeg op werkvlak uitspreiden en laten ontdooien. Taartvorm met deeg bekleden. In wok of ruime koekenpan knoflook 30 sec. in olie fruiten. Paddestoelen toevoegen en op hoog vuur al omscheppend 3 min. bakken. Prei erbij doen en 3 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Mengsel in taartvorm scheppen. Hazelnoten erover strooien. In kom eieren met melk loskloppen. Kaas met mespunt peper erdoor roeren. Eiermengsel in taartvorm schenken. Taart ca. 35 min. in midden van oven gaarbakken. Lekker met een groene salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paddenstoelen preitaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Paddenstoelen preitaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

 • Dit is lekker zeg. een prima recept. goed gevonden in allerhande 14 van 2004.
  Wim123 gaf dit recept op 23 december 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven