Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidige gehakttaart recept
Kruidige gehakttaart recept

Kruidige gehakttaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gepelde ui boven kom raspen. Ei erboven breken. Toevoegen: gehakt, paneermeel, 1 eetlepel peterselie, selderij, nootmuskaat, ketjap, tomatenketchup, worcestershiresauce en enkele druppels tabasco. Goed door elkaar kneden. Springvorm (24 cm) bekleden met 7 driehoekjes croissantdeeg. Rest van deeg in reepjes snijden. Kaas over taartbodem strooien en gehaktmengsel erop scheppen. Reepjes deeg erover leggen (vlechtwerkje). In het midden van een voorverwarde oven (225 graden C.) gehakttaart in ca. 30 minuten goudbruin en gaarbakken. Uit oven bestrooien met rest van peterselie.

Serveersuggesties

Lekker met een groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidige gehakttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven