Knolselderijgehakttaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Braadpan
  • Oven
  • Bakpapier
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de plakes bladerdeeg.
  2. Bekleed de ovenschaal met bakpapier.
  3. Snijd de in plakken.
  4. Snijd de plakken met hulp van de keukenmachine tot rasp.
  5. Klop de los.
  6. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  7. Bak het rul in een braadpan.
  8. Voeg de geraspte knolseldeij toe en laat goed warm worden.
  9. Meng de losgeklopte door het gehaktmengsel.
  10. Roer de creme fraiche er door heen en laat goed warm worden.
  11. Roer de door het warme mengsel.
  12. Breng op smaak met en .
  13. Verdeel het gehaktmengsel over het ontdooide bladerdeeg in de ovenschaal.
  14. Plaats de ovenschaal ca. 30 - 35 minuten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • plakken bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • plakken bladerdeeg en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • plakken bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Knolselderijgehakttaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Bedankt voor het heerlijke recept. Heb zelf nog rozijnen en noten toegevoegd en als toplaag paneermeel.
Gerard 22 november 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
495 kcal
24%1980 kcal
Vetten
33 g.
48%132 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Knolselderijgehakttaart