Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knolselderijgehakttaart recept
Knolselderijgehakttaart recept

Knolselderijgehakttaart


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Ontdooi de plakes bladerdeeg. Bekleed de ovenschaal met bakpapier. Snijd de knolselderij in plakken. Snijd de plakken met hulp van de keukenmachine tot rasp. Klop de eieren los. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bak het gehakt rul in een braadpan. Voeg de geraspte knolseldeij toe en laat goed warm worden. Meng de losgeklopte eieren door het gehaktmengsel. Roer de creme fraiche er door heen en laat goed warm worden. Roer de kaas door het warme mengsel. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het gehaktmengsel over het ontdooide bladerdeeg in de ovenschaal. Plaats de ovenschaal ca. 30 - 35 minuten.

Serveersuggesties

Een dag van te voren bereiden is geen bezwaar. Op de dag zelf de taart verwarmen gedurende ca. 20 minuten op 180 graden C.

Allergenen Informatie

Voor dit knolselderijgehakttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Knolselderijgehakttaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Bedankt voor het heerlijke recept. Heb zelf nog rozijnen en noten toegevoegd en als toplaag paneermeel.
    Gerard gaf dit recept op 22 november 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven