Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indonesische gehakttaart recept
Indonesische gehakttaart recept

Indonesische gehakttaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Nasimix volgens gebruiksaanwijzing wellen. Oven voorverwarmen op 200C. Deeg laten ontdooien. In braadpan olie verhitten en gehakt in 3 minuten rul bakken. Roerbakmix door gehakt scheppen en 3 minuten meebakken. Gewelde nasimix door gehaktmengsel scheppen. Eieren loskloppen met room. Van vuur af eimengsel door gehakt scheppen. Vorm bekleden met deeg. Gehaktmengsel in deeg scheppen en aan bovenkant gladstrijken. Taart in midden van oven in 30 minuten goudbruin bakken. Lekker met salade van kropsla met yoghurtdressing.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit indonesische gehakttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven