Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taartjes met asperges,ham,ei en krieltjes recept
Hartige taartjes met asperges,ham,ei en krieltjes recept

Hartige taartjes met asperges,ham,ei en krieltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de asperges in stukjes, kook ze in ruim water met zout op laag vuur in 5.5 minuten beetgaar en giet af. Kook de krielaardappeltjes beetgaar en giet af.
Vet 4 bakvormpjes van 10-12 cm doorsnede in en bekleed ze met bladerdeeg.
Halveer de krieltjes en verdeel met de aspergestukjes en de ham losjes over de taartbodems. Garneer met peterselie.
Meng de crème fraiche en de eieren tot een gladde massa en voeg peper en zout naar smaak toe.
Giet het mengsel voorzichtig over en tussen de ingredienten in de vormpjes.
Bak de taartjes in het midden van de oven in 27.5 minuten goudbruin en knapperig.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taartjes met asperges,ham,ei en krieltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven