Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart met spinazie en eieren recept
Hartige taart met spinazie en eieren recept

Hartige taart met spinazie en eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spinazie en laat en paar uur uitlekken met wat gewicht erop. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Rol het bladerdeeg uit Vet de taartvorm in en bekleed met het deeg. Doe de helft van de spinazie in de vorm en leg daar de gekookte eieren op. Pel, snipper en fruit de ui en knoflook en strooi over de eieren. Verdeel de rest van de spinazie in de taartvorm en strooi daar de kaas over. Klop de room, melk, eieren, kerrie, zout en peper goed los en schenk over de vulling. Vouw het bladerdeeg over de spinazie en besmeer de randjes met eigeel. Bak de taart 55 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart met spinazie en eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven