Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart met Oosterse roerbak groente recept
Hartige taart met Oosterse roerbak groente recept

Hartige taart met Oosterse roerbak groente


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Boter bruin laten worden en Uien bakken en voeg daarna het gehakt in de pan en bak dit rul, oosters roerbak pakket toevoegen en knoflook naar smaak toevoegen, zakje gehaktkruiden, sambal en ketjap, als alles bijna gaar is de ham blokjes toevoegen. Springvorm bekleden met deeg voor hartige taart, als het kookvocht verdwenen is het mengsel in de springvorm scheppen.
Melk in litermaat en daar 1 ei in kloppen, peper en zout naar smaak toevoegen en ongeveer de helft van de geraspte kaas doorroeren en dit over het groente/gehakt mengsel schenken. Overige kaas over de taart verdelen. Dit alles bakken in de oven op 180 graden plus/minus 45 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hartige taart met oosterse roerbak groente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hartige taart met Oosterse roerbak groente heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies

 • Bij de Albert Heijn vandaag, sugersnaps, Tauge, chinese kool, spaans pepertje, paksoi, rode ui.
  Marcelle1962 gaf dit recept op 13 maart 2015 5 uit 5 sterren
 • Oosters roerbak pakket wat moet daar in zitten ?????
  Jaccor gaf dit recept op 12 maart 2015 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven