Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart met Italiaans tintje recept
Hartige taart met Italiaans tintje recept

Hartige taart met Italiaans tintje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 gr. Meng de champignons, tomaten en hamreepjes door elkaar. Klop de eieren los met de melk en de kaas. Voeg peper en zout naar smaak toe. Schep het door het champignon mengsel.
Bestrijk de taartvorm, van 24 cm doorsnee, met boter en bekleed hem met bladerdeeg. Snij de overtollige randjes weg. Prik gaatjes in de bodem en strooi de paneermeel er over. Verdeel hier het mengsel overheen.
Bak de taart af in het midden van de oven in ong. 35 minuten.

Heerlijk met frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart met italiaans tintje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven