Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart recept
Hartige taart recept

Hartige taart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Springvorm invetten en ontdooi de plakjes bladerdeeg naast elkaar. Leg eerst een plakje bladerdeeg op de bodem, de rest tegen de zijkant en zorg dat alles goed aansluit. Gehakt rullen en spekjes erbij. Afgieten. Groentepakket erbij en nog even wokken. Pakje nasimix erbij (zonder water). Bakje creme fraiche erbij en goed roeren. Doe de vleesgroentemix in de springvorm. Eieren klutsen en erover heen gieten. Geraspte kaas erover. 45 minuten in de oven op 200 graden C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hartige taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven