Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige spinazietaart recept
Hartige spinazietaart recept

Hartige spinazietaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de bladerdeegplakjes volgens de aanwijzigngen op de verpakking. Bekleed de ingevette bakvorm met de ontdooide bladerdeegplakjes. Zorg dat ze goed een geheel vormen. Ontdooi de diepvriesspinazie in de magnetron. Snipper de sjalotjes en de knoflookteentjes en bak ze in een klein beetje olie op een matig vuur tot ze net verkleuren. Voeg de spekblokjes toe en bak deze langzaam uit. Voeg de spinazie toe en verwarm deze. Verwarm de oven op 180 graden C. voor. Roer de tomatensaus er door heen. Roer een voor een de eieren door het spinazie-tomaten-mengsel en blijf roeren. Roer de geraspte kaas er doorheen. Breng op smaak met peper en zout. Breng het gehele mengsel over in de taartvorm. Bak de hartige spinazietaart in het midden van een voorverwarmde oven in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige spinazietaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven