Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige shoarmataart recept
Hartige shoarmataart recept

Hartige shoarmataart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het brooddeeg zoals aangegeven op het pak mix. Laat het rijzen tot het 2 maal het volume heeft. Bak ondertussen de shoarma met de prei en de paprika's en laat het gaar worden. Bekleed een springvorm met het brooddeeg en zorg dat alleen de bodem en de randen bedekt zijn. Laat iets over om eroverheen te leggen. Doe in de bak het shoarma mengsel en maak een deksel van het restant van het brooddeeg. Bak het zoals aangegeven op het pak broodmix. Snijd er punten van als het deeg gaar is. Het is erg lekker met knoflooksaus en een komkommersalade.

Allergenen Informatie

Voor dit hartige shoarmataart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven