Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige preitaart recept
Hartige preitaart recept

Hartige preitaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Een lage ovenschaal invetten en met het bladerdeeg bekleden. Bak de spekjes lichtbruin en voeg de prei en toe. Als deze bijna zacht is, voeg dan de kerriepoeder, paprika en champignons toe. Breng het preimengsel op smaak met aromat of zout en peper. Schep het preimengsel op het bladerdeeg. De eieren loskloppen met de crème fraîche en wat peper, de gemalen kaas er doorheen scheppen en het mengsel over het preimengsel schenken. 25 minuten bakken op 210 graden C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hartige preitaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven