Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige perentaart voor buffet recept
Hartige perentaart voor buffet recept

Hartige perentaart voor buffet


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Maak van de broodmix, de boter, de melk en de helft van het ei, een brooddeeg volgens aanwijzing verpakking.
Kneed het deeg met de hand of met de keukenmachine met deeghaken tot het deeg soepel en elastisch is (ca. 10 minuten).
Laat het deeg afgedekt rijzen op een warme plek (15 minuten).
Maak ondertussen de preien schoon, snijd in smalle ringen en hak fijn.
Snijd het spek in reepjes. Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd de peren in partjes.
Rol het deeg uit tot een rechthoek ter grootte van de bakplaat.
Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrijk het deeg met de rest van het ei en verdeel de prei, het spek en de helft van de kaas erover. Bestrooi met wat peper. Rangschik de peren erop en daarop de rest van de kaas.
Bak de taart in het midden van de voorverwarmde oven op 200 graden celsius in ca. 30 minuten goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige perentaart voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven